MusMik - aktuelle hold og tilmelding

Om MusMik

Marie Haxthausen
Marie Haxthausen, Cand. Musicae

Karina Mia Christiansen
Karina Mia Christiansen, Cand. Musicae

Marina Siani
Marina Siani,
BA AM


Amalie Benzon
Amalie Benzon,
Cand. Musicae


MusMik Musikskole tilbyder musikundervisning og rytmik for børn og babyer i alderen 0 – 8 år.

MusMik er en forening, der drives og ledes af foreningens medlemmer og dens bestyrelse. Musikskolens daglige drift varetages af konservatorieuddannet musikpædagog Marie Haxthausen (Cand. Musicae).

MusMik byder velkommen i dejlige lyse lokaler i Ringstedgade 4 på indre Østerbro. Lokalerne er indrettet specifikt til rytmikundervisningen og ligger få minutters gang fra søerne og metrostop trianglen.

MusMiks undervisere er alle højt kvalificerede, konservatorieuddannede musikpædagoger.

Marie Haxthausen er daglig leder og underviser hos MusMik. Herudover har hun undervist i musikpædagogik (børne og babyrytmik) på musikkonservatoriet (DKDM) hvor hun fortsat er løst tilknyttet. Hun er konservatorieuddannet musikpædagog med 14 års erfaring som underviser i børne- og baby musik/rytmik. Marie står desuden for MusMiks projekter med efteruddannelse af blandt andet børnehave og vuggestuepædagoger og har herudover afholdt børnerytmik workshop for Mestersangerne, Copenhagen Operafestival.

MusMik og Marie har som del i et større projekt, stået for efteruddannelse hos adskillige vuggestuer i Gentofte Kommune og efteruddannelse for børnehaven Spiren i Brabrand. Her med særlig fokus på integration af anden generations indvandrerbørn. Hun har desuden stået for MusMik arrangementer på Københavns-, Frederiksberg- og Gentofte Hovedbibliotek samt for Kulturhavn 2013.

Karina Mia Christiansen er konservatorieuddannet musikpædagog med en to årig overbygning som musikleder. Karina har gennem de seneste 14 år undervist i musik/rytmik på baby- og børnehold samt undervist børne-, ungdoms- og voksenkor foruden sang- og klaverelever.

Marina Siani kommer med varme anbefalinger fra musikkonservatoriet (DKDM) hvorfra hun har en bachelor i musikpædagogik. Hun er pt. i gang med sin kandidatuddannelse. Marina har undervist i musikalsk legestue og rytmik i 6 år og har herudover undervist børn og voksne i violin og bratsch de sidste 12 år.

Amalie Benzon er konservatorieuddannet musikpædagog og har undervist i rytmik og musikalsk legestue de sidste 7 år. Til dagligt underviser hun også i sang, klaver og guitar. Amalie er uddannet danser og har undervist børn og voksne i dans og bevægelse de sidste 12 år. Herudover har Amalie en kirkesangeruddannelse fra Kirkemusikskolen. Hun har boet i Cuba, Brasilien og Spanien, hvor hun i længere perioder har studeret musik, dans og kultur.


TIP! Har du et barnebarn, en nevø, en niece eller et andet barn du vil forkæle med en stor og varig oplevelse? Giv et gavekort til MusMik!.

Klik her og læs mere om mulighederne.


Herunder kan du se en lille film, der viser hvordan undervisning og leg foregår hos MusMik:

MusMik - babyrytmik og musikalsk legestue