Anbefalinger fra brugere af MusMik

"MusMik er på højt niveau og en perfekt ramme for et musikalsk samvær med ens børn eller børnebørn. Jeg har i et par omgange deltaget på 2- og 3 års-holdet med mit barnebarn, Carl. Vi har glædet os hver eneste gang og er gået glade, syngende og hoppende hjem fra en meget professionelt tilrettelagt og gennemført undervisning, hvor alt synes ubesværet og legende let, men hvor der tydeligvis ligger en velforberedt og gennemarbejdet klar musikalsk, sanseudviklende tanke og ide bag hver eneste aktivitet. Vi har sunget, danset, leget med bolde og og gemt os under tørklæder, lært mange nye sange og fået inspiration til det fortsatte musikalske samvær derhjemme. 
Hertil kommer lyse lokaler, ro og en på alle måder indbydende atmosfære. 
Mine varmeste anbefalinger videregives hermed".

         Inge Marstal, professor eremitus ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium 
         og Carl 3 år
"Det har været en stor glæde at følge MusMiks professionelle og kvalitetsbevidste arbejde med at skabe en musikalsk platform for de mindste børn.
Jeg har gennem et par år deltaget i MusMiks rytmikhold sammen med mit barnebarn David. Vi startede, da han var knap 3 år og er fortsat på de næste holdtrin. Han har været utrolig glad for at gå til musik, først hos Marie og sidst hos Sofie. Og vi har haft skønne eftermiddage sammen. Det er dejligt at se, hvordan MusMik gennem sang og leg fanger børnenes opmærksomhed og skaber musikglæde og rytmefornemmelse i de små sjæle. Samtidig lægges de elementære musikalske grundsten, som er så vigtige for barnets fysiske, psykiske og motoriske udvikling. 
Jeg kan varmt anbefale forældre eller bedsteforældre at give deres børn en unik musikalsk start med et eller flere forløb hos MusMik".

                                                                     Lillian Törnqvist, harpenist og David 4 år
"Jeg vil som mor til Noah, og også på mine træneres vegne (Noahs trænere, red.), gerne rose MusMik timerne, som har betydet, og jo stadig betyder, rigtig meget for Noah. Et barn med et handicap som Noah, infantil autisme, har brug for struktur og genkendelighed- og det får han i MusMiks timer. Og jeg ser at det er en glæde hos alle børnene. Noah glæder sig hver gang vi skal afsted og han føler sig virkelig godt tilpas. Vi fortsætter helt sikkert næste år ;) 
Vil varmt anbefale MusMik - også til andre med børn som Noah. Sang og musik taler til alle børn (og voksne).
 
Ann-Sofie (mor til en helt fantastik dreng)".

                                                                                       Ann-Sofie og Noah 2,5 år
"Det er efterhånden mere end et års tid siden vi stoppede til MusMik men sangene, dansene, musikken og legene er med i den musikalske bagage og Lau kan huske det hele. Vi anbefaler MusMik til alle venner og bekendte med børn i alderen 0-6 år".

                                                                                                    Janne og Lau 6 år
”Harald vil ikke se andet end MusMikvideoen. Det er det eneste tv/film han nogensinde har villet se. Til gengæld gerne 10 gange i træk... Så nu er det blevet skåret ned til max tre gange om dagen:)”

                         Cecilie og Harald 1 år (Harald har gået til MusMik siden han var baby)
"Det har været rigtig hyggeligt og skønt at se hvor stor glæde Evelina har af MusMiks timer. Vi glæder os til næste sæson".

        Natascha og Evelina 7 mdr. (Evelina fortsætter nu på sit tredie baby rytmikhold) 
"Tak for nogle dejlige timer - vi glæder os til sidste time. Det er rigtig hyggeligt at være med - du er så god til at skabe en afslappet og koncentreret, musikalsk stemning - og det er sjovt at se, hvor meget Siri husker nu. Hun siger "trommer, rasle, musik”, når jeg siger, vi skal til musik, og hun laver næsten dagligt “Først så kommer frøkenen”, “Sejle" og "Oppe i Norge” - hun laver hele dansen fuldstændig in time herhjemme ;) Det er fedt for mig at se, hvordan musikken virker - det sidder virkelig fast!"

                                                                                                Majken og siri 1,5 år
"We enjoy the class so much- it's the best thing I have done with Malie"

           Catherine and Malie 1,5 years (Malie started at MusMik as a baby of 7 month)
"Thank you so much for your great courses! We truly enjoyed ourselves and created wonderful memories. Not to mention, the songs have become part of our daily play".

               Jessica and Mateus 11 month (Mateus started at MusMik when 5 month old)
"We started at MusMik Music school when Magnus was just 8 month- He has always been very shy and timid but took an instant shine to Marie and absolutely loved the classes. We recently began again and I wish we had known sooner that there were Saturday classes. He really comes out of himself during the classes and I really think Marie´s style is special -This is the highlight of his week and when we leave and bike home, Magnus is singing and chattering all the way! It has built his confidence. I love the way there is repetition to the sessions so that the toddlers have familiarity, but Marie also adds new and exiting things in. All of the kids seem to love it- it is great for all personalities and it is so sweet to see them all interacting, though mostly they are hypnotized by Marie and her lovely guided singing. We really love coming and will try to keep this as a part of a regular routine as Magnus grows up :)"

                                                                          Danielle and Magnus 1,5 years +
MusMik - babyrytmik og musikalsk legestue